Skala mangofrukterna och skär loss fruktköttet. Purèa en fjärdedel av fruktköttet i matberedare eller mixer och passera det sedan genom en sil ner i en skål. Ställ skålen i kylskåp.
Skär resten av fruktköttet i 5 mm tärningar och lägg dem i en skål. Tillsätt ananasen, limesaften och den hackade koriandern, blanda väl och ställ skålen i kylskåp.
Tärna en av paprikahalvorna och lägg tärningar med räkorna i en skål. Strimla de andra paprikahalvorna och lägg strimlorna åt sidan. Rör ner majonnäsen, mangopurèn, salladslöken, ingefäran och saltet i räk-och paprikablandningen. låt salladen stå i kylskåp i 30 min.
Skeda upp ananas-och mangoblandningen på ett stort fat vid serveringen. lägg upp en del av räksalladen runtom frukten och resten ovanpå. Garnera salladen med den strimlade paprikan och korianderkvisten.