Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ravioli fylld med karljohanssvamp serverad med parmesanskum

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Egen ravioli är så mycket godare är köpta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg karljohanssvampen. Finhacka svampen och scharlottenlöken, fräs i smör, låt svalna. Blanda svampen med ricottaosten och smak av med salt och svartpeppar.
  2. Stansa ut rundlar från lasagneplattorna. Fördela ca 2 tsk fyllning på hälften av rundlarna. Pensla med äggula på kanten av pastarundlarna och lägg på resterande rundlar, tryck ihop kanterna med en gaffel. Koka raviolin 2-3 minuter i saltat vatten.
  3. Parmesanskum: Skala och skär palsternacka och rotselleri i små bitar. Finhacka scharlotten - och vitlöken, fräs rotfrukter och lök i smör. Slå över grönsaksbuljong och vitt vin och låt koka ihop till hälften. Tillsätt grädden och koka ytterligare 5 minuter. Sila. Blanda ner parmesanosten i såsen och låt smälta. Mixa till skum med en stavmixer vid servering.
  4. Blanchera haricots vertsen, häll av vattnet från raviolin och ringla över olivolja. Fördela ravioli och haricots verts på tallrikar. Mixa upp parmesansåsen med stavmixer och slå runt raviolin. Toppa med timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.