Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renées goda bröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett smakrikt bröd som inte behöver jäsa.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingedienser i en bunke utom fröna som ska strös på brödet. Rör sedan ner youghurt och honung. Riv i äpplena. Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll i smeten. Strö på fröna. Grädda brödet på nedersta valsen i ca 80 minuter. Kolla om det är färdigt med provsticka.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • chica74 9 januari 2010

    jättegott!!! ändrade lite eftersom jag inte kan äta hasselnötter, jag hade i solrosfrö istället och pumpa kärnor istället för russin (mina barn hatar russin) och brödet försvann ner i magen på ett kick...... den kunde ätas t om utan pålägg, super gott, tack!!!

  • sisutjej 6 mars 2011

    mumsigt värre! :) jag hade oxå i solrosfrön istället för nötter och vetemjöl eftersom dinkelmjölet var slut

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.