Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med svamp och messmör

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kanongott med pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs samman smör och rapsolja i pannan och lägg i den frysta skaven. Peta loss bitarna alltefter som de lossnar och när allt har tinat vänder man runt köttet några minuter. Ta upp köttet.
  2. Fräs den hackade löken någon minut. Tillsätt köttet, avrunnen och grovt hackad svamp, timjan och persilja och låt allt steka ihop någon minut. Tillsätt grädde och messmör. Låt allt puttra samman och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med pasta, bulgur eller potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.