Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jätte god rätt som jag älskar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt.
  2. Lägg i löken och svampen, salta och peppra och fortsätt att steka en stund.
  3. Tillsätt gelé, grädde och soya och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av och servera med ris eller potatis, gelé och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tesson 18 september 2009

    Använde ditt recept idag när jag skulle laga fredagsmat åt mig och min pojkvän. Gjorde dock små ändringar som matlagningsgrädde istället för visp och lingon istället för gelé. Vi tyckte båda att det blev mycket gott. Tack så mycket!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.