Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med senap och timjan.

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Fick receptet av en vän, har inte hunnit göra den själv ännu. Men den ska vara god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek renskaven i en stekpanna med matfett tills den får fin färg. Tillsätt löken i slutet av stekningen.
  2. Strö över mjölet och rör om. Späd med fond, vatten och crème fraiche.
  3. Smaksätt med senap, timjan,salt och peppar. Låt grytan sjuda i 5 minuter.
  4. Servera med potatismos,kokt broccoli och lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.