Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavstoast med karljohanssvamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn renytterfilén i smör på hög värme i en rymlig stekpanna. När köttet börjar få färg, krydda med salt och peppar.
  2. Tillsätt den finhackade löken och sänk värmen så den inte bränner vid.
  3. Tillsätt portvin och grädde. Koka ca 2 minuter tills grädden börjar tjockna, rör i ädelosten så att allt blandar sig.
  4. Stek formfranskan knaprig i smör i en stekpanna. Lägg på renskaven och garnera med svamp och ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.