Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbensspjäll i lergryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Blir saftiga skulle jag tro, men har inte testat receptet själv, fastän jag haft det i 30 år.

Ingredienser

Instruktioner

* Lägg skivad lök på botten (smord) i lerrgrytan. * Blanda sojan med kryddorna, ev smält smör. * Pensla spjällen och lägg dem ovanpå löken. * Sätt in grytan i kall ugn. * Sätt ugnen på 250 grader. * Stek rätten i 2 timmar. * Kan penslas igen under stekningen och klicka på lite smör ev.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lena 12 mars 2008

    Hejsan jag ska prova dessa revbensspjäll i morgon.. Så jag åter kommer med en kommentar i morgon då vi ätit. mvh Lena

  • cissi78 20 februari 2009

    Hej har testat detta idag, 2höftade till lite när det gäller hur mycket det skulle vara av varje krydda. MYCKET gott kommer garanterat göras om! Har varmluftsugn så då räckte det med 1tim och 20min

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.