Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricotta- och spenatfylld tortellini med kräftstjärtar och pesto.

 
Skriv ut

Snabb och god pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning. Skiva champinjonerna och rödlöken. Skär broccolin i mindre bitar. Stek champinjonerna så vätskan försvinner, lägg i rödlöken och broccolin, stek 3-4 minuter.
  2. Koka upp vatten med lite salt, lägg i sparrisen, koka 3 min. Häll av vattnet och spola hastigt i kallt vatten. Skär dem i mindre bitar.
  3. Blanda pastan med pesto, champinjoner, broccoli, sockerärtor, rödlök och kräftstjärtarna. Salta och peppra.
  4. Lägg upp på tallrik. ringla över olivolja. Garnera med ruccola och parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.