Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och kasslerlåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett recept om jag fått av en jobbarkompis

Ingredienser

Instruktioner

Koka ris och lägg i en gratängform Strimla max 1 purjolök ovanpå Skiva kassler i ½ cm skivor (ca 500gr) Lägg ½ skiva ananas mellan Vispa 3 dl grädde och blanda i 1 tsk ingefära & 1 msk senap gräddblandningen bredes över kasslern Gratineras i ugnen 15-20 min i 225*

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.