Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och räklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp riset till det antal personer riset lagas till. Koka riset med buljongtärningen. Lägg det att kallna i en form. Skala räkorna. Blanda majonäs och ketchup, tonfisk och lök till en sås. Blir den för tjock späd med grädde. Bred ut såsen ovanpå riset.
  2. Garnera med räkor och skivade ägg och dillkvistar.
  3. Servera med sallad och bröd
  4. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.