Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och räksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god och snabblagad! Sallad som passar nu till sommaren!.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den kallna. Spola ärtorna med vatten så de tinar. Rensa räkorna. Häll av spadet på sparrisen. Dela ev sparrisen. Varva ris, ärtor. räkor, sparris och dill i en salladsskål.
  2. Blanda gräddfil och chilisås eller tomatpuré till salladssåsen. Smaksätt med med peppar.
  3. Servera salladen med såsen, rostat bröd och smör

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.