Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och rotfruktsstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär morötterna i små bitar, samt skölj och skär vitkålen i mindre bitar. Lägg i kastrull och låt koka i ca 10 min, eller tills de mjuknat.
  2. Häll av vattnet och tillsätt matfett, potatismjöl och vatten. Koka upp igen och rör om ordentligt till stuvningen tjocknar och tillsätt under tiden mjölk efter önskad konsistens på stuvningen.
  3. Koka råriset enligt paketets beskrivning.
  4. Servera gärna tillsammans med knäckebröd och någon fom av köttpålägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.