Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risoni och räksallad med färsk spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Salladen kan ätas varm eller kall. Koka inte risonin för länge - då blir den klibbig. Detta är en favoritsallad i vår familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka Risonin i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Skär squashen i små bitar. Skala räkorna. Skala, kärna ur och skär mangon i småbitar. Skölj spenaten eller rucolan.
  3. Blanda samman risoni, squash, räkor, mango och spenat. Strö över nötterna. Servera rätten ljummen eller kall med sweet chilisås. Ska rätten serveras kall ska risonin vara kall när den blandas med övriga ingredienser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.