Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risoni sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin enligt anvisning Under tiden som den kokar riv parmesan, blanda pesto och olja, samt bryta av det torra på sparrisen och stek den i lite smör. Dela sparrisen i mindre bitar. Förväll edamame bönorna och ta ut dem ur skalet. Skölj av risonin med kallt vatten, rör i pesto och olje blandningen, rör i edamame bönorna och sparrisen samt parmesanen och riv i lite basilika. Salta peppra och toppa med basilika, servera.
  2. Passar utmärkt att servera till lite skinka eller kyckling. Går även utmärkt till en bit stekt torsk eller lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.