Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med bacon och avokado

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Lätt, snabbt och relativt nyttigt

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i buljongen. Lägg ner majskornet då det bara återstår 2 min av koktiden. Skär avokado och det tillagade baconet och vänd ned i riset. Hacka tomaterna och blanda dem med basilika, gräslök,pinjenötter och vitlök. Krydda efter smak med salt och peppar. Droppa över oljan, rör om och rör ned detta i riset. Servera med sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • karin_asa1980 21 oktober 2009

    Gräslök?? Står inte hur mycket??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.