- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Enkelt att göra och helt veganskt!
Går utmärkt att göra stora mängder av så är praktiskt som bjudmat.
Veganmat när den är som bäst.
Instruktioner
- Hacka löken. Ta en tjockbottnad kastrull och häll i en stänk tryffelolja. Häll i löken och riset och fräs i någon minut.
- Sänk värmen lite och häll i 2 dl grönsaksbuljong. Buljong ska tillsättas 2 dl åt gången under omrörning tills buljongen är slut och riset är mjukt.
Kläm i vitlöken en stund innan riset är färdigt.
- Skiva champinjonerna och tärna tofun.
Stek dessa i tryffelolja tills allt fått färg och champinjonerna gjort sig av med vatten. Häll sedan i paprikan i stekpannan. Salta.
- När riset är klart ska du blanda allt i den tjockbottnade kastrullen. Tillsätt lite mer tryffelolja.
Publicerat den
20 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar