Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Robust färsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp lite olja i en stekpanna. Dela färsen i lite större bitar, lägg ner i pannan och stek dem gyllenbruna runtom.
  2. Ansa, skala och skär svampen, löken och rotfrukterna i mindre bitar. Lägg ner i panna och fräs med köttet ca 5 minuter.
  3. Vänd lite då och då så att allt får lite färg. Krydda med salt och peppar.
  4. Häll på buljongen och låt småputtra ca 5 minuter. Servera gärna med lite persilja på toppen
  5. Jag brukar sätta lite smak på färsen före stekning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.