Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rockey roads - knapriga munsbitar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Det godaste jag ätit! Krispig choklad med sega marshmallowsbitar i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör, choklad och sirap i en tjockbottnad kastrull. Ta upp ungefär 1 ¼ dl av blandningen och ställ åt sidan. Lägg mariekexen i en plastpåse och krossa dem med en brödkavel. Det ska bli både smulor och lite större bitar.
  2. Vänd ner kexsmulor och bitar i den smälta chokladblandningen i kastrullen och tillsätt minimarshmallows. Häll upp blandningen i en folieform, ca 24 gånger 24 cm. Häll över den sparade chokladsmeten och jämna till med en gummiskrapa.
  3. Låt stå i kylskåpet i 2 timmar. Skär upp det i 24 bitar och strö över florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vitorio 9 oktober 2011

    Den här ser jättegod ut!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.