Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rocky road

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mörk choklad må vara det klassiska sättet att göra detta godis på, men jag föredrar mjölkchoklad så det blev det. Riktigt segt, sött och smaskigt!

Ingredienser

Instruktioner

Skala nötterna och klipp skumtomtar och kolor i bitar. Blanda samman. Smält chokladen på låg värme i vattenbad eller i mikro. Lägg ett bakplåtspapper i en form och häll över blandningen. Platta till lite och låt stelna i kylskåp. När kakan har stelnat, skär upp den i mumsbitar och förvara i kylskåpet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.