Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd pesto-potatis med chili och vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen ren och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och dela potatisen i mindre bitar.
  2. Peston: Mixa soltorkade tomater, basilika, chili och vitlök till en grovkornig massa. Blanda i parmesanost och olivolja och smaka av med salt.
  3. Blanda potatisen med peston och halva körsbärstomater och strö sedan över pinjenötterna. Kan serveras varm, ljummen eller kall.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annie28 21 mars 2011

    Den här är super god! brukar jag göra flera gånger under sommaren .-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.