Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd sås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ingår i Helstekt fläskfilé med örtsmör, potatis- och squashgratäng

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp fettet och mjukstek löken utan att den tar färg. Späd med buljong. Smaksätt med soja, tomatpuré och persilja Vispa i redningen, sjud ett par minuter och smaka av med salt och peppar. Servera köttet på potatis- och squashbädd med örtsmör och röd sås. Lägg til en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.