Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbets- och päronsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödbetor, päron och saltgurkor blir en spännande smakkombo ihop med valnötter och riven pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten med skalet på, ca 20 minuter. Låt dem svalna något, skrapa av skalet och skär dem i mindre bitar. Skölj av päronen och skär i klyftor med skalet kvar. Skiva saltgurkor och purjolök tunt. Rosta valnötterna i en torr stekpanna på medelvärme.
  2. Lägg upp rödbetor, päron, saltgurka, purjolök, sallad, valnötter, pepparrot och gärna lite groddar på ett serveringsfat. Krydda med salt och peppar.
  3. Blanda ihop ingredienserna till dressingen.
  4. Ringla lite honung och olivolja över salladen och servera med dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.