Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetscarpaccio

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Använd gärna en mandolin för att få tunna rödbetsskivor.

Ingredienser

Instruktioner

Skala rödbetorna och skär i tunna skivor. Hacka löken fint. Blanda olja, citronsaft, balsamvinäger, och lök. Häll blandningen över rödbetorna och ställ kallt i 2 tim för att marinera. Fördela rödbetorna på fyra talrikar ringla över lite av marinaden. Hacka gräslök och strö över den. Smula över osten. Salta och peppra. Rosta pinjenötter på svag värme i en torr panna och strö över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.