Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetscarpaccio med lax och ostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad och god lunch eller lätt middagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Skala dem och skär dem i så tunna skivor som mjöligt. Lägg skivorna lite omlott på tallrikar. Skär bort skalet från getosten och kör i mixer tillsammans med matlagningsyoghurten till en slät kräm. Smaksätt med honung, salt och vitlökspeppar. Salta och peppra laxfilén, ca 120 g vardera, och halstra dem på bägge sidor. Lägg laxen på rödbetorna och toppa med getostkrämen. Garnera med timjan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.