Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetscarpaccio

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Öl är gott att drick till. Personligen fördrar jag den ljusa sortens öl.

Ingredienser

Instruktioner

Koka rödbetorna i salt och socker ca 20 min. Skala dem varma. Skiva rödbetorna tunt, helst med maskin. Lägg skivorna på smörpapper eller plastfilm omlott. Vänd dem sedan över på tallrik. Häll i tunn stråle olivolja över rödbetorna, hyvla parmesan och strö rucolasallad över. Ta lite gourmetsalt och nymalen svartpeppar och strö över. Lägg en liten klick av getost blandat med lite creme fraiche, det förhöjer hela rätten. Rödbetor och getost är underbart gott tillsammans!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.