Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetscarpaccio med getost

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god förrätt när det finns färska rödbetor

Ingredienser

Instruktioner

Skiva rödbetorna mycket tunt, helst med en mandolin. Lägg skivorna likt taktegel på ett bakplåtspapper. Ta ut två hjärtan med hjälp av stort pepparkaksmått eller skär ut hjärtan eller någon annan form. Klipp bort papperet runtom. Fördela osten på tallrikar. Lägg på hjärtat med hjälp av papperet och lossa det försiktig. Lägg på salladen och brutna valnötter runt om. Blanda dressingen och ringla på salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.