Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

"Knyten" med getost och örtkryddor

 
Skriv ut

Gillar man inte getost så kan man ta någon annan ost istället, t ex brieost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ut smördegen och dela den i fyra delar. Skär getosten i fyra skivor och lägg en skiva på varje smördegsbit.
  2. Hacka eller mortla pinjenötterna och blanda dem med örtkryddorna. Lägg ett lager av kryddor på osten.
  3. Vik ihop smördegen, så osten och kryddorna täcks av deg. Pensla med ägg och strö eventuellt lite pinjenötskross och flingsalt över.
  4. Sätt in knytena i ca 200 grader varm ugn i ca 10 minuter eller tills de fått färg.
  5. Serveras varma med sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.