Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssallad med fetaost och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Finfin på en buffé eller bara som den är med bröd till. Färdigkokta betor sparar tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rödbetorna i cm-stora bitar. Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Rör ihop vitlök, citronskal, citronjuice, olivolja, persilja, chiliflakes och salt.
  2. Blanda betor och bönor med dressingen och rucola. Toppa med smulad fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.