Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetssoppa från Irak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödbetor och potatis blandas med mynta och ingefära i en härlig vardagssoppa. 316 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna rödbetor, potatis och lök. Fräs lök, vitlök, ingefära och myntablad i smöret ca 3 minuter. Tillsätt rödbetor, potatis och socker, fräs 1-2 minuter. Tillsätt 5 dl vatten och buljongtärningar, koka under lock 20 minuter.
  2. Mixa soppan slät, späd med 5 dl vatten och koka upp. Salta och peppra. Servera med yoghurt och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.