Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röding nigiri

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Krama lätt 20 g ris i ena handen till en oval form. Lägg den ena rödingskivan i mitten av den andra handflatan. Smaksätt rödingskivan med en liten sträng wasabi (efter smak). Lägg riset över rödingen och vänd upp nigiribollen. Forma till lätt med fingrarna en fin form som har en lätt s.k. delfinrygg. Gör om proceduren en gång till så att det blir två likadana nigiri. Smaksätt den ena nigirin med kryddkrasse som en liten hög ovanpå rödingskivan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.