Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödingfiléer i dill och currysås

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En smaksensation! Underbart gott med matvete och kikärt/morots sallad till

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i stekpannan samtidigt som du pepprar och saltar fisken. Sänk värmen på plattan till medel och lägg i filéerna. Stek någon minut på var sida. Slå över grädde och vatten. Tillsätt curry, dill och ev lite mer salt. Sätt ett lock över stekpannan och låt puttra i några minuter. - Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.