Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med curry och purjolök

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela purjolöken på mitten och skiva den.
  2. Värm 1 msk olivolja i en stekpanna.
  3. Fräs purjolöken och curryn i oljan.
  4. Häll i riset och fräs det hastigt.
  5. Häll i vatten och rör om.
  6. Lägg de frysta spättafiléerna ovanpå riset, salta och dra några varv med pepparkvarnen. Lägg på ett lock.
  7. Minska värmen till minimum och låt vattnet puttra bort.
  8. Servera med ris, en grönsallad och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.