Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med gräslökspotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hittade receptet på svenskfisk.se men ville dela med mig av den här på matklubben.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form. Salta och peppra filéerna. Rulla ihop dem och lägg tätt i formen.
  2. Rör ihop de övriga ingredienserna till en sås och bred över spättafiléerna. Täck formen och grädda i ugnen 20-25 minuter i 175ºC. Skala och skär potatisen i kuber. När de har kokats mjuka, slå av vattnet, tillsätt smör och gräslök. Servera med spättan, smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.