Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rösti med crème fraiche och ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatisen på rivjärnets grova sida, blanda med äggula och riven ost, salta och peppra. Blanda créme fraiche med vinäger, socker och lök. Rör ner dillen och smaka av med salt och peppar.
  2. hetta upp lite smör i en stekpanna, klicka ner potatisblandningen när smöret tystnar och börjar skifta mot gyllenbrunt. Stek på medelvärme tills röstin är gyllenbrun på båda sidor.
  3. Servera röstin varm med créme fraicheblandningen och några små ansjovisfiléer på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.