Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rolles chokladpudding

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt att göra, gott att äta!

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp vatten, grädde, kakao och socker i en stor kastrull. Vispa bort ev. klumpar. Koka upp och låt småputtra i 20 minuter. Lägg gelatinet i kallt vatten. ta av från värmen och låt svalna en stund inan du blandar i gelatinet. Häll upp smeten i portionsformar eller glas. Låt puddingarna stelna i kylen. Servera gärna med vispad grädde och bär!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.