Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roman- och rucolasallad med bacon- och parmesandipp

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Sallad och parmesandipp packas var för sig. Parmesandippen är även god att breda på brödet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dippsås: Finstrimla och stek baconet knaprigt i het stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper och låt kallna. Blanda crème fraiche, ost och bacon. Smaka av med peppar.
  2. Skär romansalladen i cm stora bitar. Skölj och låt rinna av ordentligt. Skölj och finstrimla ruccolan. Blanda salladssorterna och lägg dem i en större skål. Servera med dippsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.