Ser fantastiskt lyxiga ut men är så lätta att göra.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker poröst. Blanda potatismjöl och bakpulver och tillsätt detta och vatten i äggsmeten. Rör till en jämn smet.
- Häll smeten i en långpanna (30 x 40 cm) klädd med bakpapper. Grädda kakan mitt i ugnen på 225 º i 5-10 min. Stjälp upp kakan på sockrat bakpapper.
- Bred ut sylten på den avsvalnade kakan och rulla ihop till en rulltårta. Låt kallna med skarven nedåt.
- Lägg ihop marsipanlocken så det blir en stor rektangel. Skär bort de rundade hörnen. Täck hela rulltårtan med marsipanen. Skär i ca 8 cm breda bitar och ställ dem på höjden.
- Vispar grädden och spritsa ut den på varje bakelse. Dekorera med kakpynt och chokladfigurer.
Publicerat den
10 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar