Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosa persikosoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En helt underbar fruktsoppa som jag har fått på nätet, från en av de många amerikanska receptklubbar jag är med i. Jag har översatt mängden ingredienser rakt av och lagat soppan flera gånger, så jag vet att den funkar, och den är så himmelskt god att jag nästan börjar titta i kors bara genom att prata om den. Jag kan knappt bärga mig tills det går att köpa färska persikor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör alla ingredienser i mixer eller matberedare till en slät puré, ganska tjock. Smaksätt med socker om det behövs. Häll upp soppan i en skål och ställ in i kylen minst 3 timmar. Soppan ska serveras iskall, då är den som allra godast.
  2. Om du vill kan du garnera med en klick naturell yoghurt och några färska eller frysta blåbär.
  3. Soppan blir bäst om den serveras så snart som möjligt efter kylningstiden. Den håller sig dock upp till 2 dagar i övertäckt kärl i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Wombat04 13 mars 2008

    Glömde skriva i receptet att persikor kan bytas ut mot nektariner och jordgubbar mot hallon. Konserverade persikor blir inte alls samma sak, däremot går det utmärkt med frysta bär!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.