Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépeppar panerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfiléer panerade i parmesan och rosépeppar.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen med en vass filékniv så att du får ut 2 tunna filéer på varje kycklingfilé. Vänd dom tunna filéerna i mjölk eller grädde och panera sedan i ströbröd blandat med fin riven parmesan och krossad rosépeppar. Salta och peppra efter smak. Stek några minuter på varje sida i smör och lite olivolja. Garnera med lite krossade rosépeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.