Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarin- och citronmarinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb marinering räcker för att köttet ska få fyllig smak av aromatisk rosmarin och syrlig citron. Glöm inte att tända grillen i god tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär den i 4 bitar. Lägg dem i en plastpåse. Banka med näven eller en kavel tills köttbitarna är ca 1½ cm tjocka. salta och peppra.
  2. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Låt köttet marinera cirka 10 minuter, gärna längre.
  3. Grilla köttet 2-3 minuter per sida eller stek i stekpanna. Servera med tomat- och basilikasallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 27 juli 2008

    Jättegott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.