Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinbakat kycklingbröst med tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod! Bjud gärna vännerna på denna goda rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150* C.
  2. Mär upp pasta till ca 4 personer. Kok pastan enligt beskrivningen på paketet.
  3. Bryn kycklingbrösten i oliv- eller matolja på hög värme.
  4. Lägg fiéerna i en eldfast form och gnid in dem med hackad rosmarin och vitlök. Salta och peppra. In i ugnen i ca 20 minuter.
  5. Såsen: Skala hacka och stek löken i olja. Blanda i pressad vitlök och stek vidare någon minut. Tillsätt Passatan och låt det sjuda i 5-10 minuter. Smaka av medsalt och peppar.
  6. Servera med Pastella (färsk pasta) och parmesanost. Servera gärna lite grönsaker till såsom sparris och broccoli efter eget behag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.