Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad musli med äpplejuice

 
Skriv ut

Jag fullkomligt älskar müsli! Problemet är att påsarna i affären innehåller mer gryn än frukt och nötter, så jag bestämde mig för att göra min egen. Resultatet blev en müsli fylld med godheter som smakar riktigt gott tillsammans med kall mjölk! Den nya äppeljuicen från Brämhults var som att dricka direkt från själva äpplet.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smör och honung och rör ner äppeljuice. Blanda gryn, nötter, frukt och frön i en rymlig skål och häll över honungssmör. Blanda väl och häll på plåt och rosta i mitten av ugnen i cirka 20 minuter eller tills muslin är gyllene. Rör om då och då så den inte bränns vid. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.