Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatissallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Baka potatisen i ugnen, när den är färdig blanda i sugar snaps och gula körsbärstomater direkt i långpannan. Det blir en god potatissallad exempelvis till kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta potatisen och dela stora potatisar. Blanda runt potatisen med salt, peppar, timjan och olja på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugnen i ca 30 minuter tills potatisen är klar och fått fin färg.
  2. Rensa sugar snaps och koka dem i saltat vatten i ett par minuter. Dela tomaterna och blanda dem med potatis, sugar snaps och sallad.
  3. Gott till både kyckling och olika slags kötträtter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.