Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad potatissallad med pepparrotssting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färggrann potatissallad med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Ansa och halvera potatisen, lägg på en plåt med bakplåtspapper, blanda med oljan. Rosta mitt i ugnen i 35-40 minuter.
  3. Ansa sparrisen, bryt av basen och koka sparrisen 2-3 minuter i lättsaltat vatten. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Ansa rädisorna, koka i lättsaltat vatten ca ½ minut. Spola i kallt vatten och låt rinna av, halvera. Ansa sugar snapsen, koka i lättsaltat vatten ca 1 minut, spola i kallt vatten och låt rinna av.
  4. Skala och finhacka löken. Finhacka örterna. Blanda alla ingredienser i en stor skål. Blanda samman dressingen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.