Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostad vinterfrukt med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingen och rotsakerna lagas på samma plåt. Fetaost och ruccola strös över vid servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. Lägg kycklingben på en plåt.
  2. Skala potatis, palsternackor, morötter och lök. Skär dem i bitar. Lägg rotfrukterna på plåten med kyckling. Strö över salt, peppar och örtkryddor och ringla över oljan. Tillaga mitt i ugnen 45-50 minuter.
  3. Blanda ingredienserna till såsen.
  4. Strö ruccola och smulad fetaost över grönsaker och kyckling. Servera med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.