Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade vitlökskurtonger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Något att bjuda till soppan.

Ingredienser

Instruktioner

Skär av kanterna på brödet. Skiva brödet och skär skivorna i 1,5 cm stora tärningar. Häll olja i en långpanna. Rör i vitlök och salt, tillsätt brödtärningarna och rör om. Sätt in pannan mitt i ugnen och rosta tills brödet har fått fin färg och är torrt. Vänd tärningarna ett par gånger under tiden. Krutongerna är goda både varma och kalla. Man kan även sätta till andra kryddor som man vill ha efter smak, tex chili-, paprikapulver och även andra kryddor om man känner för det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.