Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostat hasselnötssmör

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Har inte smakat än men det lät gott!

Ingredienser

Instruktioner

Rosta hasselnötskärnorna i en torr panna och gnid av det tunna skalet på de ännu varma kärnorna i en ren kökshandduk. Hacka nötterna grovt och blanda med smör, honung och salt. Rulla in i smörpapper och kyl minst 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 24 juni 2009

    Och vad ska man ha det till ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.