Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostat potatissallad med örtolja

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rostad potatis och den goda örtoljan sätter piff på den här goda salladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela potatisen om det behövs och lägg den i en långpanna med bakplåtspapper. Ringla över olja och blanda runt. Rosta potatisen mitt i ugnen i ca 25 minuter.
  3. ansa sparrisen, dela och koka den i ca 3 minuter, spola genast av i kallt vatten. Ansa och skiva salladslöken. Koka sugar snapsen och salladslöken i ca 1 minut. Spola genast av i kallt vatten. Dela rädisor och tomater, skiva rödlöken tunt.
  4. Mixa spenat, vinäger, basilika och olja med en stavmixer.
  5. Blanda alla ingredienser till salladen och häll örtoljan över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.