Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruccola och pepparrotsströmming

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Såsen får en pepprig smak av ruccola och pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra av skinnet på strömmingen. Blanda ingredienserna till lagen i en bunke. Lägg ner strömmingen och grava den 8 timmar i kylskåpet. Rör om några gånger under tiden. Strömmingen skall vara helt vit när den är färdiggravad.
  2. Låt filéerna rinna av väl i ett durkslag och torka dem med ett hushållspapper. Mixa ingredienserna till såsen i en matberedare och lägg i en skål. Blanda ner strömmingen i såsen och låt stå kallt tills nästa dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.